Ons Genoegen

Amateur toneel sinds 1924

Nik Logo 1 traan en traanInmiddels zullen onze donateurs als het goed is een brief hebben ontvangen, maar nu treden wij ook met het nieuws naar buiten: Met veel verdriet is besloten dat de toneelvereniging 'Ons Genoegen' zal worden opgeheven...

Wij zitten op dit moment in ons 90 jarige jubileum en we zijn bezig aan een geweldig zelfgeschreven stuk. Helaas hebben we echter moeten besluiten dat dit stuk een waardig einde zal zijn voor 'Ons Genoegen'.

Wij zijn een kleine vereniging waar zich, ondanks onze vele pogingen, weinig nieuwe mensen bij aansluiten.
Ook bestaat een belangrijk deel van het bestuur uit mensen die dit al 50 jaar (!) doen en zij hebben zeer terecht aangegeven dat zij er na dit jaar mee gaan stoppen. Echter hebben wij niemand in de vereniging bereid gevonden die deze tijdrovende taken op zich wil/kan nemen. Als laatste heeft de gemeente Nieuwegein wederom aangegeven de subsidies op de schop te nemen, waardoor het steeds moeilijker wordt voor de vereniging om subsidies te ontvangen, iets waar onze vereniging erg van afhankelijk is.

Wij hopen dat u allen aanwezig zult zijn tijdens onze laatste uitvoeringen, dan gaan wij ervoor zorgen dat het een onvergetelijke belevenis wordt! 
Ook hopen wij op uw begrip voor onze situatie, voor al uw vragen en of opmerkingen kunt op deze website terecht, wij zullen alle berichten zo spoedig mogelijk van een persoonlijk antwoord voorzien.

 

Hieronder de mogelijkheden tot contact met de vereniging:

 

- Heeft u vragen en of opmerkingen? Klik dan hier.

 

- Wij als vereniging zouden zeer vereerd zijn als u uw ervaringen die u hebt gehad met 'Ons Genoegen' met ons deelt. Dit kunt u doen door hier te klikken en naar ons gastenboek te gaan.